Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuw in september op Ziggo Movies & Series

Films | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Voor abonnees met een Movies & Series abonnement heeft Ziggo deze maand weer veel moois op stapel staan. Deze films en series zie je in september.

Op 10 september gaat de misdaadserie Godfather of Harlem van start. Hierin zie je Forest Whitaker als gangster Bumpy Johnson in het New York van de jaren zestig. Op dezelfde dag begint de serie Dave van rapper/komiek Dave Burd en verschijnt de Australische miniserie Upright in de catalogus.

The Third Day

Heel bijzonder klinkt de HBO-serie The Third Day. Het verhaal beschrijft de reis van een man en een vrouw die onafhankelijk van elkaar arriveren op een mysterieus eiland. De productie is in drie delen gesplitst: het relaas van de man Sam (gespeeld door Jude Law), het verhaal van de vrouw Helen (Naomie Harris) en in het midden een rechtstreeks interactief theaterevenement. Te zien vanaf 15 september.

Beforeigners

Op 16 september begint Ziggo met de HBO-serie Beforeigners. In de eerste Noorse serie voor HBO verschijnen twee personen op mysterieuze wijze in Oslo. Het blijken vluchtelingen uit het verleden, en zijn de eersten van een veel grotere groep die hun toevlucht zoekt in onze tijd.

Mrs. America

In de jaren zeventig lijkt een amendement voor gelijke rechten voor de vrouw te kunnen rekenen op brede politieke steun. Er komt echter een felle tegenbeweging op gang uit de kring van conservatieve vrouwen. De nieuwe HBO-serie Mrs. America klinkt misschien slaapverwekkend, maar is een zeer vakkundig gemaakte vertelling van een fascinerend verhaal. De casting is briljant en de vertolkingen zijn vlekkeloos. Cate Blanchett steelt de show als de aartsconservatieve Phyllis Schlafley. Vanaf 17 september kijk je Mrs. America bij Ziggo.

The Third Day

drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Mrs. America

historisch | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie