Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Videoland en Ziggo

Films | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Welke films en series verschijnen er de komende tijd op Netflix, Videoland en Ziggo Movies & Series? We geven een overzicht van de belangrijkste nieuwkomers in de komende tien dagen.

vrijdag 9 oktober

The Haunting of Bly Manor op Netflix

Een aanrader voor de fans van The haunting of Hill House, want deze nieuwe Netflix-serie is van dezelfde makers. Ook keert een aantal van de hoofdrolspelers terug in andere rollen. The haunting of Bly Manor is geen vervolg, maar belooft wel net zo griezelig te worden.

Zet The haunting of Bly Manor op je kijklijst

The Comey rule op Videoland

Tijdens en na de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 kwam het tot een botsing tussen FBI-directeur James Comey en president Donald Trump. In deze tweedelige miniserie worden de mannen gespeeld door Jeff Daniels (Dumb & dumber) en Brendan Gleeson (Mr. Mercedes). Te zien op Videoland.

Zet The Comey rule op je kijklijst

zaterdag 10 oktober

Bad boys for life op Netflix

Het derde deel van de Bad boys-serie liet zeventien jaar op zich wachten. Will Smith en Martin Lawrence zijn weer terug, aanzienlijk ouder maar niet veel wijzer. Als detectives Mike Lowrey en Marcus Burnett maken ze Miami weer een stukje (on)veiliger. Te zien op Netflix.

Zet Bad boys for life op je kijklijst

woensdag 14 oktober

Capone op Ziggo Movies & Series

Op Ziggo Movies & Series kijk je naar Capone, een misdaadfilm over de roemruchte gangsterbaas. Ooit maakte Al Capone Chicago onveilig, maar nu hij wat ouder is krijgt hij te maken met dementie. Hoofdrolspeler Tom Hardy (Mad Max: Fury road) kreeg goede kritieken voor zijn hoofdrol.

Zet Capone op je kijklijst

Blackpink: Light up the sky op Netflix

De vier dames van k-pop sensatie Blackpink werden in korte tijd wereldberoemd. De documentaire Light up the sky werd geschoten tussen 2016 en 2020, en volgt Jisoo, Jennie, Lisa en Rosé op hun pad naar roem in Zuid-Korea en daarbuiten. Met exclusieve interviews en kijkjes achter de schermen.

donderdag 15 oktober

Lieve mama op Videoland

De psychologische thriller van Esther Verhoef vormde de basis voor de thrillerserie Lieve mama op Videoland. Door een overval met dodelijke afloop raken de levens van de rijke Helen (Rifka Lodeizen) en crimineel Raf (Shahine El-Hamus) onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Zet Lieve mama op je kijklijst

A babysitter's guide to monster hunting

In de aanloop naar Halloween denkt Netflix ook aan de kids. Een jonge tiener komt in contact met een geheim genootschap van babysitters, die vechten tegen het kwaad. Als er met Halloween een jongetje wordt ontvoerd, komen ze in actie. Een spannende film voor het hele gezin.

Zet A babysitter's guide to monster hunting op je kijklijst

Social distance op Netflix

Met warm-menselijke verhalen brengt de achtdelige dramaserie Social distance een ode aan de menselijke veerkracht in coronatijd. De serie van de makers van Orange is the new black toont de wereld in quarantaine via Zoom. Een van de rollen wordt gespeeld door Danielle Brooks, die je kent als Taystee uit Orange is the new black.

Zet Social distance op je kijklijst

vrijdag 16 oktober

Grand army op Netflix

Vijf middelbarescholieren uit Brooklyn met zeer diverse achtergronden krijgen dagelijks te maken met ongelijkheid, seksisme en racisme. Ze hebben verschillende manieren om daarmee om te gaan en een verschil te maken in de wereld. Deze tienerdramaserie zie je op Netflix. 

Zet Grand army op je kijklijst

The trial of the Chicago 7 op Netflix

In 1968 moesten zeven demonstranten terechtstaan wegens het verstoren van de Democratische Conventie in Chicago. Dit drama dat werd geschreven en geregisseerd door Aaron Sorkin (schrijver van The social network) vertelt het verhaal van de rechtszaak. Met rollen voor onder anderen Eddie Redmanyne (Fantastic beasts and where to find them) en Sacha Baron Cohen (Borat).

Zet The trial of the Chicago 7 op je kijklijst

Star Trek: Discovery seizoen 3 op Netflix

Hoe gaat het verder met Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) nadat de bemanning van de USS Discovery een enorme sprong naar de toekomst heeft gemaakt? Seizoen drie van deze hooggewaardeerde Star Trek-serie kijk je op Netflix.

Zet Star Trek: Discovery op je kijklijst

La revolution op Netflix

De Franse Revolutie, maar dan anders. In de Franse Netflix-serie La révolution wordt het onmenselijke gedrag van de 18de-eeuwse adel verklaard door een geheimzinnige ziekte die door hun aderen stroomt. Lekker eng en bloederig.

Zet La révolution op je kijklijst

zaterdag 17 oktober

Aquaman op Netflix

Als de koning van Atlantis een oorlog begint met de bovengrondse wereld, zit Arthur Curry alias Aquaman (Jason Momoa) tussen twee vuren. Een superheldenfim vol actie en special effects.

Zet Aquaman op je kijklijst