Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix kondigt twee Nederlandse komedies aan: The Dachelor en Bad Boa’s

Films | 14 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: ANP
©
Foto: ANP

Netflix is tot nu toe nog niet heel erg succesvol als het om Nederlandse speelfilms gaat, maar misschien lukt het met The Dachelor en Bad Boa’s.

Het gaat om twee komedies, de eerste is The Dachelor, die wat betreft inhoud geïnspireerd lijkt door The Hangover. In dit geval gaat de film over Mark, die op het punt staat vader te worden. Om nog een keer uit zijn plaat te gaan, vertrekt hij op een zogenaamd Dachelor-weekend.

Jon Karthaus

Maar daar gaat het totaal mis. Zozeer zelfs dat zijn leven en dat van zijn vrienden in gevaar komt. Makers van The Dachelor zijn Jon Karthaus (Costa!!) en Daan van den Nouweland .

Jandino Asporaat

In Bad Boa’s speelt Jandino Asporaat de hoofdrol en dan weet je wel waar het ongeveer heen gaat. Asporaat is natuurlijk bekend van de uiterst succesvolle Bon Bini-films. In dit geval speelt hij Boa Ramon, een goedbedoelende, maar weinig succesvolle boa die te horen krijgt dat hij terminaal is.

Drugsvangst

Ramon besluit dat hij de hem nog resterende tijd nuttig wil besteden door zijn buurt leefbaar te maken. Wanneer hij en zijn nieuwe partner Ferry per ongeluk een grote drugsvangst in handen krijgen, ziet Ramon dit als een kans om de drugsbende uit te schakelen. De baas van de onderwereld, El Muestro, heeft heel andere ideeën en neemt de twee fietsende handhavers niet serieus. Dat had ie beter wel kunnen doen. 

Wanneer The Dachelor en Bad Boa's op Netflix staan, is nog niet bekend.