Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix onthult releasedata voor 49 films in 2023 met o.a. Extraction 2

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In een YouTube-video heeft Netflix de releasedata van 49 films bekendgemaakt. Daarbij zitten grote titels als Murder Mystery 2, Heart of Stone en Extraction 2 met Chris Hemsworth.

49 films is een stuk minder dan de 86 van vorig jaar, maar als het 49 goede films zijn, hoor je ons niet klagen. We pikken de belangrijkste premières er even uit. 

Murder Mystery 2 op 31 maart

De eerste Murder Mystery uit 2019 is nog steeds een van de best bekeken films ooit op Netflix en na vier jaar wachten vonden hoofdrolspelers Adam Sandler en Jennifer Aniston het dan eindelijk tijd voor een vervolg. In deze nieuwe film zijn Nick en Audrey full time privé-detectives die proberen hun bureau van de grond te krijgen. Ze komen midden in een internationaal schandaal terecht wanneer hun vriend de Maharaja wordt ontvoerd op zijn eigen bruiloft.

The Mother op 12 mei

Jennifer Lopez speelt een vrouwelijke huurmoordenaar die uit haar schuilplaats komt om haar dochter te beschermen die ze jaren daarvoor heeft afgestaan omdat ze op de vlucht was voor gevaarlijke mannen.  

Extraction 2 op 16 juni

Het eerste deel was een tijdlang de best bekeken film op Netflix daarom zitten er vast veel mensen te wachten op de terugkeer van Chris Hemsworth als mannetjesputter Tyler Rake in Extraction 2. Rake keert terug als huurling met een nieuwe missie: hij moet een gezin van een Georgische crimineel uit de gevangenis redden waar ze vast worden gehouden.  

Heart of Stone op 11 augustus

Gal Gadot speelt Rachel Stone, een soort vrouwelijke James Bond in deze rauwe actiethriller. Jamie Dornan doet ook mee. 

Damsel op 13 oktober 

Millie Bobby Brown speelt de hoofdrol in deze fantasyfilm als prinses Elodie die het huwelijksaanzoek van een knappe prins aanvaard om te ontdekken dat de familie van de prins haar wil offeren. Ze wordt in een grot gegooid met een vuurspuwende draak en zie daar maar eens uit te komen. 

The Killer op 10 november

Deze is van David Fincher en dan zijn de verwachtingen altijd hooggespannen, zeker wanneer Michael Fassbender de hoofdrol speelt. Fassbender is een huurmoordenaar die het tegen zijn eigen werkgevers op moet nemen. 

Rebel Moon op 22 december

Science-fiction film van Zack Snyder met Sofia Boutella in de hoofdrol als vrouw met een mysterieus verleden die strijders van naburige planeten opzoekt om een vreedzame kolonie aan de rand van het melkwegstelsel te helpen zich te verzetten tegen de tirannieke Regent Balisarius. Michiel Huisman doet ook mee. 

In de video van Netflix zie je nog veel meer releasedata van films.