Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix is gek op Nederlandse romkoms. Ook Kwestie van Geduld naar de streamingdienst

Films | 16 dagen geleden | Irma Tomas

Kwestie van Geduld ging in oktober in première in de bioscoop en is volgende maand alweer te zien op Netflix. Barbara Sloesen speelt de hoofdrol.

Netflix bedient de liefhebbers van Nederlandse romantische komedies op hun wenken. Na Zwanger & Co, Soof 3, Meskina en F*ck de Liefde 2 is Kwestie van Geduld de nieuwste romkom die naar de streamindienst komt. Daarin speelt Barbara Sloesen chefkok Monica. Ze heeft een hartstikke hip restaurant in Amsterdam samen met haar vriend Bastiaan (Manuel Broekman) en vriendin Gaby (Genelva Krind).

Oude liefde Sjeffie

Wanneer ze de kans krijgt een groter pand te betrekken, moet ze terug naar haar geboortedorp Noorbeek in Limburg om daar haar aandeel in het landgoed van haar overleden ouders in handen te krijgen. Daarvoor moet ze op bezoek bij oude liefde Sjeffie (Frans Dam) die mede-eigenaar is van het landgoed. En zo als dat gaat in romantische komedies, laait de oude liefde toch weer op. 

Rowwen Hèze

De muziek die je hoort in Kwestie van Geduld is van de Limburgse groep Rowwen Hèze en het mooie Limburgse landschap speelt ook een grote rol. Kwestie van Geduld kreeg best goede recensies, dus je kunt makkelijk een avondje besteden met Sloesen en co. 

Dat kan vanaf 6 april want dan staat Kwestie van Geduld op Netflix. 

Kwestie van geduld

Romantiek | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie