Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit is de nieuwe Netflix-film van The Kissing Booth-ster Joey King

Films | 30 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Actrice Joey King vond het boek Uglies zo goed dat ze Netflix zelf belde met de vraag of de streamingdienst er een film van wilde maken. En dat wilde het wel. 

Het verhaal van Uglies klinkt inderdaad intrigerend. Het gaat over een wereld waarin alle mensen op hun zestiende een verplichte operatie ondergaan waardoor iedereen voldoet aan een schoonheidsstandaard. In de film wordt Tally zestien en over een paar weken heeft ze haar operatie gepland staan. Die moet haar van een lelijk eendje omtoveren tot een ware schoonheid. En daar heeft ze wel oren naar. 

De wereld van knappe mensen

Zeker omdat knappe mensen geen andere taak in het leven hebben dan plezier maken in een high-tech wereld. Tally's vriendin Shay heeft daarentegen helemaal geen zin in de operatie. Shay loopt weg en daardoor ontdekt Tally dat de wereld van de knappe mensen niet zo leuk is als ze in eerste instantie dacht. Ze krijgt een opdracht van de autoriteiten: haar vriendin vinden en mee terugnemen of nooit knap worden. 

Regisseur McG

Regisseur van Uglies is McG die ook verantwoordelijk is voor films als Charlie’s Angels en Terminator Salvation. Brianne Tju, van I Know What You Did Last Summer, Chase Stokes uit Outer Banks en Keith Powers uit The Tomorrow War hebben ook rollen in Uglies

Het boek Uglies werd in 2005 geschreven door Scott Westerfield die daarna nog een aantal vervolgen pende. Een releasedatum is nog niet bekend. 

The Kissing Booth

Komedie | film | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie