Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter Netflix-documentaire American Murder: The Family Next Door

Films | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vanaf woensdag 30 september staat de true crime-documentaire American murder: The family next door op Netflix. Daarin zien we de gruwelijke gebeurtenissen rond het gezin Watts. 

De titel van de docu geeft al een beetje aan hoe de vork in de steel zit. Chris Wattsm (33), zijn zwangere echtgenote Shanann (34) en hun twee dochtertjes, Bella (4) en Celeste (3) zijn een doorsnee gezin, 'the family next door'. 

Social media

Wat ze iets anders maakt dan de rest van ons is dat Chris op 15 augustus 2018 werd gearresteerd omdat hij Shannan, Bella en Celeste vermoord had. American murder: The family next door is dan ook geen whodunnit. Dat Chris die gruweldaad op zijn geweten heeft is bekend. De documentaire gaat over het perfecte plaatje dat Shannan van het gezin schetste op social media. Een plaatje dat sterk afweek van de werkelijkheid. 

Shannan Watts

Documentairemaakster Jenny Popplewell schetst een beeld van Shannan door middel van haar filmpjes op social media en privé-berichten aan vrienden. De documentaire begint op 13 augustus, wanneer Shannan Watts van een weekendje weg terugkomt. De volgende ochtend zijn zij en haar dochters verdwenen. 

American Murder: The Family Next Door

documentaire | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie