Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Alles wat we weten over de geweldige Netflix-musical The Prom

Films | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: ANP
©
Foto: ANP

Deze week komt Netflix met de groots opgezette musical The prom van Ryan Murphy. In de hoofdrollen zie je Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman, en de eerste recensies zijn erg enthousiast!

The prom loopt al een tijdje succesvol op Broadway (voor corona tenminste) en daarom besloot producer Ryan Murphy (GleeHollywood, Ratched, American Horror story, The politician) er een verfilming van te maken.

Bekijk hier de trailer van The Prom

Recensies

De film The prom is vanaf vrijdag 11 december te zien op Netflix, maar enkele gelukkige recensenten kregen de kans om hem al eerder te bekijken. De eerste reacties zijn overwegend positief, dus dat belooft veel goeds! De film wordt geprezen omdat hij dezelfde vibe heeft als Glee. The prom is niet subtiel, maar een feest voor de liefhebbers van musicals en de musicalwereld, zeggen de kritieken.

Twitter

Ook op Twitter lieten enkele vroege kijkers hun enthousiaste reacties achter: 

 

 

Lesbische scholiere

The prom gaat over vier Broadway-acteurs die terugdenken aan hun gloriedagen terwijl ze naar het conservatieve stadje Edgewater in Indiana reizen om een lesbische scholiere te helpen die haar vriendin niet mee mag nemen naar het eindexamenfeest. 

Andrew Rannells

Murphy pakt flink uit met de cast, hij strikte Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden en Andrew Rannells, een in de VS bekende musical-acteur. 

Ratched

The prom is maar een van de projecten die Ryan Murphy heeft lopen bij Netflix. Ook de serie Ratched is door hem gemaakt, de film The boys in the band en Murphy schreef tijdens de quarantaine aan een miniserie over The chorus line, een beroemde muscial.

11 december

Vanaf vrijdag 11 december is The prom te zien op Netflix.

Dit artikel ging over

Klik op de titels om deze direct te kunnen kijken