Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Stem nu!

Nomineer jouw favoriete filmquote!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze films wil je zien in 2021!

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In 2021 komt er een berg nieuwe films uit op de verschillende streamingdiensten. Hier zijn de films waar we ons het meest op verheugen.

The White Tiger

The white tiger volgt Balram Halwai (Adarsh Gourav) vanaf zijn kindertijd in een klein dorpje in India. Balram behoort tot de laagste sociale klasse in India en dat betekent dat je niet veel waard bent. Maar alles verandert wanner hij een baan krijgt als chauffeur voor de rijke Ashok (Rajkummar Rao) en diens Amerikaanse vrouw Pinky (Priyanka Chopra Jonas).

Vanaf 22 januari op Netflix

Penguin Bloom

Australische film waarin Sam Bloom (Naomi Watts) na het instorten van een balkon verlamd is gebleven. Wanneer haar man, fotograaf Cameron (Andrew Lincoln) een gewonde ekster vindt, besluiten ze die te adopteren. En gek genoeg putten ze veel hoop uit de vogel. Nog waargebeurd ook. 

Vanaf 27 januari op Netflix

The Dig 29 januari

Ook al een waargebeurd verhaal. De rijke Britse weduwe Edit Pretty (Cary Mulligan) huurt in 1939 amateurarcheoloog Basil Brown (Ralph Fiennes) in om te graven op haar landgoed. Wanneer Basil dat doet, stuit hij op de beroemdste archeologische opgraving van Groot-Brittannië: het Angelsaksische begrafenisschip uit Sutton Hoo.

Vanaf 29 januari op Netflix

Palmer 

Justin Timberlake speelt de hoofdrol in deze film over voormalig footballer Eddie Palmer die zijn leven probeert op te bouwen nadat hij 12 jaar in de gevangenis doorbracht. Dat wordt nog ingewikkelder wanneer hij een hechte band krijgt met een jonge jongen wiens moeder ervandoor is.  

Vanaf 29 januari op Apple TV+

Malcolm & Marie

Zwart-wit-film over een regisseur (John David Washington) die na de première van zijn nieuwste film samen met zijn vriendin (Zendaya) op de proef wordt gesteld. En dat stelt hun relatie op de proef. Dit is er eentje die nu al wordt getipt als mogelijke prijzenwinnaar bij de Oscars. 

Vanaf 5 februari op Netflix 

I Care a Lot 

Zwarte komedie met Rosamund Pike (Gone girl), Dianne West en Eiza Gonzalez in de hoofdrollen. De film gaat over Marla Grason (Pike), een oplichtster die bij een organisatie gaat werken die voogden aanbiedt om oudere mensen bij te staan die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Marla en haar zaken- en levenspartner Fran (Gonzales) kleden hun cliënten financieel uit door ze incompetent te laten verklaren met behulp van een bevriende dokter. Maar een van hun cliënten heeft een gangster als vrienden. En dat is Peter Dinklage uit Game of thrones.

Vanaf 19 februari op Netflix

Moxie 

Deze komedie vertelt het verhaal van een zestienjarig meisje uit een klein plaatsje dat wordt geïnspireerd door het verleden van haar moeder als lid van de ondergrondse punkbeweging Riot Grrrl. Daarom begint ze een feministische revolutie op haar middelbare school. Comedienne Amy Poehler maakt met Moxie haar regiedebuut.  

Vanaf 3 maart op Netflix

Coming 2 America

Het langverwachte vervolg op Coming to America uit 1988. Dat is dus 30 jaar geleden! Eddie Murphy speelt wederom prins Akeem Joffer die terug komt naar de Verenigde Staten wanneer hij hoort dat daar een zoon van hem rondloopt. Arsenio Hall is net als toen Semmi, James Earl Jones is koning Jaffe Joffer en Wesley Snipes speelt generaal Izzi. 

Vanaf 5 maart op Amazon Prime Video

Cherry

Tom Holland speelt een militair die terugkomt van de Irak-oorlog met PTSS. Om de pijn te verzachten gebruikt hij drugs. Maar daar heb je geld voor nodig en dus gaat hij banken overvallen. De regisseurs zijn Anthony en Joe Russo, die naam maakten met een heel stel Marvel-films.  

Vanaf 12 maart op Apple TV+

Nog zonder datum:

Army of the death op Netflix

Zombiefilm van Zach Snyder waarin een team van huurlingen net bezig is met een grote overval in Las Vegas wanner er een zombie-uitbraak plaatsvindt. 

The woman in the window op Netflix

Amy Adams is Anna Fox, een alleenstaande kinderpsychologe met straatvrees in een buitenwijk van New York. Anna vult haar dagen met het bespioneren van haar buren en dat wordt interessant wanneer ze nieuwe buren krijgt. Door hen verlangt ze terug naar het gezin dat ze zelf ooit had. Maar de zaken veranderen wanneer ze getuige is van een misdrijf met haar buren. Moet ze de politie bellen of ziet ze dingen die er niet zijn omdat ze veel drinkt en pillen slikt? 

The kissing booth 3 op Netflix

The kissing booth 3 gaat naadloos verder waar deel 2 ophield. Elle is aangenomen op Harvard, waar ook haar vriendje Noah zit en ook op Berkeley, waar haar beste vriend Lee naartoe gaat. Wat kiest ze? 

Annette op Amazon Prime Video

Musical met Adam Driver (jazeker, hij kan ook zingen) die een stand-up comedian speelt die getrouwd is met een wereldberoemde sopraan (Marion Cotillard). Hun glamoureuze leven verandert wanneer ze dochter Annette krijgen, een meisje met een bijzondere gave.