Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Misdaadthriller Boston Strangler waarin Keira Knightley op een seriemoordenaar jaagt

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Een lekkere film over een seriemoordenaar is nooit weg en Disney+ heeft er eentje gemaakt. Boston Strangler gaat over de gelijknamige moordenaar die Boston en omstreken begin jaren zestig onveilig maakte. 

Boston Strangler concentreert zich niet op de moordenaar zelf maar op de journalisten die hem proberen te ontmaskeren. En in dit geval waren dat Loretta McLaughlin en collega Jean Cole van de krant Record-American. 

Zin in seriemoordenaars? Dit zijn 10 geweldige series over de onverlaten

Loretta McLaughlin

Loretta McLaughlin is een lifestyle-journalist, maar als ze hoort van een aantal moorden in de buurt, krijgt ze het vermoeden dat er een seriemoordenaar aan het werk is. Ze kaart haar vermoeden aan bij haar baas, maar die wil van niks weten en vindt dat ze Loretta zich gewoon lekker bezig moet houden met kleren en make-up.

Heft in eigen handen

Ten einde raad neemt Loretta het heft in eigen handen en gaat ze samen met haar Jean op onderzoek uit. Dat vergt flink wat dapperheid want de vrouwen stellen hun eigen leven hiermee in de waagschaal.  

Keira en Carrie

Loretta McLaughlin wordt gespeeld door Keira Knightley en Carrie Coon neemt Jean Cole voor haar rekening in Boston Strangler. Dat zijn twee topactrices dus de verwachtingen zijn hooggespannen. 

Boston Strangler staat vanaf 17 maart op Disney+.