Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuwjaarsfilm Midnight at the Magnolia scoort als een dolle op Netflix

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

December moet nog beginnen en kerst is nog ver weg, maar Nederland heeft al zin in de jaarwisseling. De romantische nieuwjaarscomedy Midnight at the Magnolia is een verrassingshit op Netflix.

Met twee vrij onbekende sterren in de hoofdrollen weet de Canadese romcom Midnight at the Magnolia in veel landen de Netflix-top 10 te bereiken. Ook in Nederland, waar de film sinds deze week te zien is, doet hij het verrassend goed.

Maggie en Jack 

Midnight at the Magnolia draait om Maggie en Jack (gespeeld door Natalie Hall en Evan Williams), twee presentatoren van een lokaal radiostation. Als er interesse wordt getoond om het station landelijk te gaan uitzenden, is het belangrijk om de luistercijfers eventjes flink op te schroeven.

Oudejaarsavond

Jack komt daarom met het idee om net te doen alsof Maggie en hij een koppeltje zijn geworden. Het 'grote nieuws' zullen ze bekend maken tijdens de uitzending op oudejaarsavond. Succes gegarandeerd bij de zwijmelende luisteraars! Natuurlijk moeten ze de schijn daarna volhouden, en brengen ze veel tijd met elkaar door. En dan beginnen Jack en Maggie langzaam maar zeker écht iets voor elkaar te voelen. Waaaat? Ja, wij zagen het ook niet aankomen.

Trailer

Geniet alvast van onderstaande trailer om in de stemming te komen. Midnight at the Magnolia kun je sinds deze week streamen op Netflix, maar je kunt hem natuurlijk ook bewaren voor oudejaarsavond.

Midnight at the Magnolia

komedie | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie