Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Zenuwslopend avontuur in Franse actiecomedy Medellín

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Amazon
©
Foto: Amazon

Reda wil zijn jongere broer, een bekende influencer, redden uit de klauwen van een drugskartel. Zijn krankzinnige plan: een team samenstellen een een aanval uitvoeren in Medellín, het hart van de gevaarlijkste misdaadorganisatie van Colombia. De Franse actiecomedy Medellín zie je in juni op Prime Video.

Het plan van Reda lijkt afkomstig uit een vette actiefilm, maar dan zijn het meestal voormalige special ops-militairen die zo'n gewaagde operatie uitvoeren. Reda en zijn twee vrienden zijn dat niet en zoals je op onderstaande foto kunt zien, zullen ze dat ook niet snel worden.

scene uit Medellin
scene uit Medellin

Medellín

Omdat het plan nog niet gestoord genoeg is, besluit Reda ook nog de zoon van de kartelbaas te ontvoeren.  Natuurlijk komt daar een hoop ellende van, compleet met achtervolgingen en vuurgevechten in de straatjes van Medellín. Regisseur Franck Gastambide (Taxi 5) speelt zelf een van hoofdrollen, en daarnaast zie je Ramzy Bedia, Anouar Toubali, Raymond Cruz en in een klein rolletje niemand minder dan bokslegende Mike Tyson.

Datum en trailer

De film Medellín verschijnt op 2 juni op Prime Video, de streamingdienst van Amazon. Aan de trailer te zien wordt het een dolle boel, en ook Mike Tyson komt nog even langs!