Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Martijn Lakemeier in nieuwe Nederlandse Netflix-romkom Happy Ending

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In 2021 schreef Netflix een wedstrijd uit voor scriptschrijvers. Joosje Duk was een van de winnaars en haar idee is verfilmd in Happy Ending, een romkom met Martijn Lakemeier, Gaite Jansen en Joy Delima in de hoofdrollen. Het gaat volgens Netflix om een 'gewaagde' romantische komedie.

Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier) zijn een gelukkig koppel dat net 1 jaar samen is. Maar Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen.

Joy Delima

Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met de avontuurlijke Eve (Joy Delima) zet het leven van Luna op haar kop.

Slechte Nederlandse films

Tot nu toe is Netflix nog niet erg gelukkig geweest met haar keuze wat betreft Nederlandse films. Just Say Yes, The Takeover en het recente Oei, Ik Groei waren allemaal flut. Hopelijk is Happy Ending een stuk beter. We zullen het snel weten, want de film staat nog dit jaar op Netflix. 

Dit zijn de eerste bewegende beelden.