Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Kritiek op leeftijdsverschil Netflix-film Malcolm & Marie

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De Netflix-film Malcolm & Marie werd al getipt voor de Oscars, maar nu er kritiek is op het leeftijdsverschil tussen hoofdrolspelers Zendaya en John David Washington, is het maar de vraag of dat nog gaat lukken. 

John David Washington (Tenet) is met zijn 36 jaar twaalf jaar ouder dan tegenspeelster Zendaya (Euphoria), die 24 lentes jong is. Je zou zeggen dat dat geen schokkend verschil is, maar veel kijkers die de trailer zagen, namen er toch aanstoot aan. 

Zendaya speelt tieners

Dat zou kunnen komen omdat Zendaya tot nu toe alleen maar tieners speelde en nu ineens met een volwassen man in bed ligt. Termen als verontrustend en griezelig worden al gebezigd op social media. 
 

John David Washington reageert

Johh David, de zoon van Denzel Washington, heeft inmiddels gereageerd op de ophef. Hij vindt dat mensen  de film eerst maar eens moeten gaan kijken: "dan zien ze vanzelf dat Zendaya een vrouw is en geen meisje." 

Oscar

Malcolm & Marie is een zwart-wit film (doet het altijd goed bij de Oscars) over een filmregisseur en zijn vriendin. Hun relatie wordt op de proef gesteld wanneer ze wachten op de recensies van zijn film. 
 
Malcolm & Marie staat op 5 februari op Netflix

Malcolm & Marie

drama | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie