Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Vanaf donderdag op Netflix: race tegen de klok in actiethriller Line of duty

Films | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

In Line of duty begint er voor agent Frank Penny een race tegen de klok. Hij moet de ontvoerde dochter van de politiechef te vinden, en heeft daarbij een vasthoudende vlogger op zijn hielen.

Frank Penny heeft geen beste dag. Eerst schiet hij per ongeluk een kinderontvoerder neer, en vervolgens moet hij alles uit de kast halen om het slachtoffer van de crimineel te vinden. Blijkt het ook nog om de dochter van zijn chef te gaan. Tot overmaat van ramp kan heel de wereld meekijken met zijn race tegen de klok om het meisje te vinden: door de livestream van een jonge verslaggeefster belandt alles wat hij doet rechtstreeks online.

Aaron Eckhart

De spannende misdaadtriller Line of duty staat vanaf donderdag 14 januari op Netflix. In de hoofdrollen zie je Aaron Eckhart (Harvey Dent uit de Batman-films) als agent Penny en Courtney Eaton als verslaggever Ava Brooks. Let ook op de bijrol van Giancarlo Esposito: je kent hem als Gus Fring uit Breaking bad en Moff Gideon uit The Mandalorian.

Trailer

Als je houdt van non-stop achtervolgingen is deze film een vette aanrader. Eerst even checken of Line of duty iets voor je is? Kijk dan onderstaande trailer.

 
 

Line of Duty

actie | film | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie