Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwste Liam Neeson-film Honest Thief nu op Netflix

Films | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Liam Neeson is de koning van de actiefilms. Zijn laatste werkje heet Honest Thief en staat vanaf vandaag op Netflix.

Update: 24 maart 2020 - Door: Jeroen de Goeij

De actiefilm Honest Thief draaide vorig jaar herfst heel kort in de bios, dus de kans is groot dat je de film nog niet hebt kunnen zien. Lang leve Netflix! 

Bankrover

De titel dekt aardig de lading want Liam speelt Tom, die al jaren prima boert door zijn bankrover-activiteiten. Tom is zo goed in zijn criminele werkzaamheden dat hij royaal leeft van de opbrengst en de politie geen enkel idee heeft wie hij is. 

Trailer Honest Thief

Kate Walsh

Maar nadat Tom een nieuwe liefde heeft gevonden in Annie (Kate Walsh), wil hij met een schoon geweten verder. Hij geeft zich aan en biedt aan om alle 9 miljoen die hij stal, netjes terug te geven en er nog voor te gaan zitten ook.

Corrupte agenten

Dat lijkt op papier een goed idee maar Tom krijgt te maken met 2 corrupte FBI-agenten die de 9 miljoen prima zelf kunnen gebruiken. En dan geven ze onze Tom ook nog de schuld van de moord op hun baas. Maar dan ben je bij Liam Neeson natuurlijk aan het verkeerde adres. 

Vanaf nu op Netflix

We kunnen al een beetje raden hoe dit gaat aflopen, maar een actiefilm met Liam Neeson is natuurlijk altijd goed nieuws voor de liefhebber. Honest Thief is vanaf vandaag (24 maart 2020) ook te zien op Netflix. De film blijft voorlopig ook te huur bij Pathé Thuis en Apple TV.

Lees ook: Onze recensie van Honest Thief, wordt dat checken of skippen?

Liam Neeson met pensioen

We hebben wel slecht nieuws voor de fans van Liam Neeson. Onlangs gaf de acteur uit Noord-Ierland nog aan ergens dit jaar te willen stoppen met actiefilms. Het is niet te geloven, maar Liam loopt al een heel eind richting de 70, en op een gegeven moment is de koek op.

Uitgeput

Van ons hoeft hij nog lang niet te stoppen, maar Liam kwam zelf tot die conclusie tijdens de opnames van Blacklight, die nog uit moet komen. "Het is fantastisch om jonge gasten in elkaar te slaan", aldus Liam, maar hij heeft het uithoudingsvermogen er gewoon niet meer voor. Na het opnemen van een actiescène was hij vaak totaal buiten adem. 

Honest Thief en meer

En een superhero zal hij ook al niet meer spelen. "Ik heb helemaal geen zin om elke dag drie uur in de gym te zitten om mijzelf op te pompen en mij vervolgens in een klittenbandpak met cape te hijsen." 

Jammer, maar wij begrijpen het. Gelukkig hebben we Taken nog, A Walk Among the Tombstones, Run All Night, Honest Thief en al die andere prima wraakfilms van Liam.

Daarnaast komen er ook nog een paar nieuwe aan, die hij al opgenomen heeft. Dus zo snel zijn we dus niet van hem af.

Honest Thief

Actie | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie