Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De leukste films met Paul Rudd oftewel The Sexiest Man alive op Netflix

Films | 26 dagen geleden | Irma Tomas

De immer charmante Paul Rudd is door het blad People gekozen als The Sexiest Man alive. De 52-jarige acteur staat erom bekend dat hij nauwelijks ouder lijkt te worden. En dat kunnen we checken met behulp van de volgende leuke Paul Rudd-films op Netflix.

Clueless (1995)

De doorbraakrol voor Paul Rudd. Hij speelt Josh Lucas, de sarcastische stiefbroer van Cher Horowitz (Alicia Silverstone). In de komedie is Cher het populairste meisje van de school. Ze besluit iets terug te doen voor de wereld door een nieuwe leerling ook populair te maken. Paul Rudd is er om Cher te doen inzien dat populariteit niet het allerbelangrijkste is in het leven. 

Zet Clueless op je kijklijst

The 40 Year old Virgin (2005)

Andy (Steve Carell) is 40 en heeft nog nooit seks gehad. Daar willen zijn collega's hem wel bij helpen. Ze geven alleen hele slechte adviezen. Paul Rudd speelt een bijrol (zoals zo vaak) als een van die collega's. The 40 Year Old Virgin zit vol met goede grappen. 

Zet The 40 Year Old Virgin op je kijklijst

Knocked Up (2007)

Nietsnut Ben (Seth Rogen) heeft een one night stand met de knappe Alison (Katherine Heigl) die daarop zwanger wordt. De twee besluiten samen een poging tot een relatie te wagen. Paul Rudd speelt de echtgenoot van de bazin van Alison en ook hier geeft hij weer hele slechte adviezen aan de vader in spe. 

Zet Knocked Up op je kijklijst

The Fundamentals of Caring (2016)

Rudd speelt niet vaak een serieuze rol, maar in The Fundamentals of Caring gaat ook dat hem prima af. Hij speelt een hulpverlener die samen met een tiener met een spierziekte de Verenigde Staten ontdekken. Onderweg pikken ze liftster Selena Gomez op en komen ze extravagante types, mooie uitzichten en wat obstakels tegen. Intussen krijgen ze een steeds betere band. The Fundamentals of Caring is geen verrassende of vernieuwende film maar de hoofdrolspelers zijn een genot om naar te kijken.

Zet The Fundamentals of Caring op je kijklijst

 

Sausage Party (2016)

Een animatiefilm voor volwassenen (met veel brute grappen) over een verliefde knakworst en een kadetje. Rudd is de stem van Darren, een chagrijnige vakkenvuller die zijn baan haat en zijn woede botviert op het eten dat over datum is.  

Zet Sausage Party op je kijklijst

Nog meer Paul Rudd zie je vanaf vrijdag op Apple TV+ in de nieuwe serie The Shrink Next Door. 

Clueless

Komedie | film | 1995

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The 40 Year Old Virgin

Romantische komedie | film | 2005

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie