Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Leuk voor in de kerstvakantie: Maestro met Bradley Cooper komt in december naar Netflix

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

Netflix heeft vandaag de eerste trailer online gezet van Maestro, de nieuwe film van Bradley Cooper waarin hij componist Leonard Bernstein speelt. En de releasedatum is ook bekend.

Maestro is een van de grootste titels die nog dit jaar op Netflix te zien zullen zijn. In de film speelt Bradley Cooper de legendarische componist Leonard Bernstein (en hij lijkt sprekend), de man die o.a. de muziek voor West Side Story componeerde. De releasedatum is nu bekend, we moeten tot 20 december wachten. Voor die tijd zal Maestro ook nog in een aantal bioscopen draaien. 

A Star is Born

Bradley Cooper had het de afgelopen tijd druk met Maestro, hij speelt niet alleen de hoofdrol maar schreef ook mee aan het script en hij regisseert de boel. Het is na A Star is Born de tweede film die Cooper regisseert.

Carey Mulligan

De rest van de cast is trouwens ook niet onaardig. Carey Mulligan speelt Felicia Montealegre, de Chileense vrouw van Bernstein, Jeremy Strong (Kendall Roy uit Succession) speelt de schrijver en componist John Gruen die een boek over Bernstein schreef.

Trailer

Maya Hawke is Jamie Bernstein, de dochter van Leonard en Felicia en comedienne Sarah Silverman is gecast als Shirley Bernstein, de zus van Leonard. Je kunt ook al naar de trailer kijken.