Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Let's-a go! Je kunt de leuke The Super Mario Bros. Movie nu huren bij Pathé Thuis

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

The Super Mario Bros. Movie is nostalgie voor volwassenen en pure lol voor kinderen. En goed nieuws; de animatiefilm is nu al te huur bij Pathé Thuis vanaf 4,99 euro.

Dertig jaar geleden werd al eens een poging gedaan om Mario tot leven te brengen op het witte doek. Dat mislukte jammerlijk. The Super Mario Bros. Movie doet het gelukkig stukken beter. 

Chris Pratt en Jack Black

Mario (Chris Pratt) en Luigi (Charlie Day) zijn in deze nieuwe animatiefilm twee ploeterende loodgieters uit Brooklyn die op onverklaarbare wijze worden getransporteerd naar het Mushroom Kingdom. Bangerik Luigi wordt bijna meteen gevangengenomen door de hulpjes van Bowser (Jack Black). Mario en prinses Peach (Anya Taylor-Joy) moeten hem zien te redden. Bowser heeft intussen grootse plannen. Hij wil met Peach trouwen en sowieso heersen over het Mushroom koninkrijk. Maar Bowser ontdekt al snel dat Peach geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken. 

Best bezochte film van 2023

The Super Mario Bros. Movie was een geweldige bioscoophit. De animatiefilm kwam in april in de bios en harkte binnen 1 maand wereldwijd al 1 miljard dollar binnen. Daarmee is het de eerste bewerking van een videogame die zoveel geld verdiend heeft. Bovendien is The Super Mario Bros. Movie de best bezochte film van het jaar tot dusver!

Snor

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom de film over de loodgieter met de snor het zo goed doet. Alle personages zien er geweldig uit, de kleuren springen van het scherm, de film is bijzonder grappig en de stemacteurs zijn op hun best met Jack Black en Anya Taylor-Joy als uitschieters. 

Huren

Met eigen ogen zien hoe Mario en Peach hun vriend Luigi in The Super Mario Bros. Movie uit de klauwen van Bowser redden kan vanaf vandaag voor 4,99 euro bij Pathé Thuis. Voor dat geld krijg je 30 dagen de tijd om de film te kijken, daarna verdwijnt ie automatisch uit je bibliotheek.

The Super Mario Bros. Movie

Animatie | film | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie