Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Romantisch genieten! The Last Letter from Your Lover komt naar Netflix

Films | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Een stapel liefdesbrieven neemt de kijker mee terug naar de jaren zestig, waar Jennifer en Anthony een zinderende romance beleven. Netflix heeft binnenkort wat heel moois in petto voor de fans van romantisch drama.

In het hedendaagse Londen stuit journalist Ellie (Felicity Jones uit The Theory of Everything) in een archief op een stapel liefdesbrieven. Deze vertellen over een geheime affaire uit de jaren zestig, tussen Jennifer Stirling (Shailene Woodley uit de Divergent-films) en Anthony O'Hare (Callum Turner). Elli raakt gefascineerd, ruikt een verhaal en besluit te onderzoeken wie de geliefden waren en hoe hun romance verder gaat.

Jojo Moyes

The Last Letter from Your Lover is gebaseerd op de gelijknamige succesroman van Jojo Moyes. De Britse schijfster brak een jaar of tien geleden door met 'Me Before You', dat zes miljoen keer over de toonbank ging en als film een enorm kassucces werd. Voordat ze door de critici en het publiek werd ontdekt, had Moyes al zeven boeken geschreven die onopgemerkt bleven. Een daarvan was 'The Last Letter from Your Lover', dat nu dus ook een filmversie krijgt.

Trailer en première

Op 23 juli verschijnt de film op Netflix. De nieuwe trailer geeft je alvast een voorproefje: een verhaal met twee tijdlijnen, elegante jaren zestig-outfits en romantiek in de regen. Wij kunnen niet wachten!

Kijktip

The Last Letter from Your Lover doet ons ook denken aan OutlanderEr staan vijf seizoen voor je klaar op Netflix en is dus goed tijdverdrijf totdat The Last Letter from Your Lover online komt!

Outlander

Drama | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie