Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Komt er een seizoen 2 van La Chica de Nieve op Netflix?

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De Spaanse serie La Chica de Nieve op Netflix schreeuwt om een tweede seizoen, maar gaat dat er ook komen?

De zesdelige serie La Chica de Nieve gaat over het vijfjarig meisje Amaya dat wordt ontvoerd tijdens de Driekoningen-parade in Malaga. Spaanse rechercheurs zetten alles op alles om haar te vinden en dat geldt ook voor de jonge journaliste Mirèn Rojo.

Milena Smit

Tijdens het onderzoek raakt Mirèn (Milena Smit ) steeds meer geobsedeerd door de zaak en krijgt ze ook flashbacks van de groepsverkrachting waarvan ze een paar jaar geleden zelf het slachtoffer was. Alle sporen naar een dader ontbreken totdat Mirèn een videoband krijgt toegestuurd met daarop Amaya die springlevend is. 

Lees onze recensie over La Chica de Nieve

Opgelost

La Chica de Nieve is bijzonder spannend en kijkers die alle afleveringen gezien hebben, weten dat de serie eindigt met een cliffhanger. Eentje met Mirèn als middelpunt. Twee jaar nadat Mirèn de zaak heeft opgelost, schrijft ze een boek over het onderzoek. We zien haar tijdens een signeersessie waarin de journaliste eindelijk gelukkig lijkt. 

Wil je spelen?

Totdat ze naar buiten wil lopen en een envelop in haar handen gedrukt krijgt met daarop de tekst: 'Wil je spelen?' In de envelop zit een foto van een geknevelde vrouw. De foto dateert uit 2012 en de vrouw heet Laura Valdivia. Het is duidelijk dat de makers mikken op een tweede seizoen. La Chica de Nieve is gebaseerd op een boek van Javier Castillo (De Zaak Templeton in het Nederlands) en hij heeft geen vervolg geschreven maar de makers hebben blijkbaar wel een nieuw verhaal in gedachten. 

Verlengd?

Netflix heeft La Chica de Nieve nog niet verlengd met een tweede seizoen, maar de serie wordt zo goed bekeken dat dat slechts een kwestie van tijd lijkt. 

La chica de nieve

Misdaad | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie