Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Je kunt de verrukkelijke komedie Good Luck to You Leo Grande nu streamen bij Pathé Thuis

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

Emma Thompson speelt een preutse weduwe die een sympathieke gigolo inhuurt in deze heerlijke Britse komedie over seks.  Het gloednieuwe Good Luck to You Leo Grande wil je op zeker zien en dat kan al vanaf 4,99 euro bij Pathé Thuis.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien. 

Emma Thompson speelt Nancy Stokes, een weduwe van middelbare leeftijd en voormalig lerares maatschappijleer. Nancy heeft haar hele leven enkel seks gehad met haar echtgenoot en dat was niet bepaald bevredigend. Nu haar man er niet meer is, vindt Nancy dat ze eindelijk wel eens meer wil weten over de daad.

Leo Grande

Daarom huurt ze gigolo Leo Grande (Daryl McCormack) in om samen seks te hebben in een hotelkamer. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan want Nancy twijfelt steeds meer of dit nu wel een goed idee is. En in plaats van seks te hebben vertelt ze de geduldige Leo steeds meer over haar leven, haar ongelukkige huwelijk en haar teleurstellende kinderen. 

Emma geeft zichzelf bloot

Hoe vaker de twee afspreken, hoe losser ook Leo wordt. En dan blijkt hij toch niet zo zen als hij in eerste instantie leek. Langzaam geven Nancy en Leo zichzelf bloot, letterlijk en figuurlijk. En dat is vooral behoorlijk dapper van de 63-jarige Emma Thompson. Good Luck to You Leo Grande is een feelgood film van jewelste. Als je niet met brede glimlach op je gezicht zit als de aftiteling over je scherm loopt, weten wij het ook niet meer. 

Je kunt bij Pathé Thuis al vanaf 4,99 euro zien hoe Leo en Nancy het ervan af brengen in de hotelkamer. 

Nog geen account? Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99