Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Komedie Familieweekend met Jennifer Hoffman volgende maand op Netflix

Films | 20 dagen geleden | Irma Tomas

De Nederlandse komedie Familieweekend uit 2016 zit barstensvol met bekende gezichten als Jennifer Hoffman, Derek de Lint en Jelka van Houten. Hij staat vanaf 1 december op Netflix.

Pieter Severijn (Derek de Lint) is een rijke weduwnaar die zijn drie volwassen kinderen uitnodigt voor een familieweekend op zijn landgoed. Hij had recentelijk een hartaanval en dat heeft hem tot nieuwe inzichten gebracht. Pieter wil voortaan positief door het leven gaan en hij vertelt zijn kinderen dat hij een belangrijke mededeling heeft.

Tim Haars

Zijn zoons Roderick (Dirk Zeelenberg) en Benjamin (Tim Haars) en dochter Fleur (Jelka van Houten) hopen dat het over de erfenis gaat, want ze kunnen wel wat geld gebruiken. Helaas voor hen wil Pieter ze slechts voorstellen aan zijn nieuwe vriendin, de veel jongere en zeer ordinaire Bonnie (Jennifer Hoffman). Pieter en Bonnie willen zelfs trouwen tijdens het familieweekend.

Golddigger

De drie kinders doen er alles aan om het huwelijk tegen te houden omdat ze ervan overtuigd zijn dat Bonnie een golddigger is. Bovendien valt de rest van de asociale Rotterdamse schoonfamilie ook niet erg in de smaak. 

Familieweekend

Komedie | film | 2016

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie