Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Knives Out is een hit op Netflix (net voor het vervolg in première gaat)

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Op 23 december komt Glass Onion: A Knives Out Mystery op Netflix. Maar het eerste deel van de filmreeks met Daniel Craig staat nu ook op Netflix en wordt meteen goed bekeken.

Knives Out was in 2019 in de bioscoop te zien en het luchtige moordmysterie waarin Daniel Craig privé-detective Benoit Blanc speelt, trok heel veel bezoekers. Netflix zag wel brood in meer Knives Out-films en betaalde daar grof voor.  

Benoit Blanc

In de eerste film werd multimiljonair Harlan Thrombley vermoord en het was aan Benoit Blanc om uit te zoeken wie de dader was. Christopher Plummer, Chris Evans, Ana de Armas en Jamie Lee Curtis speelden ook grote rollen, maar zij keren niet terug in Glass Onion: A Knives Out Mystery omdat Benoit vanaf 23 december een nieuwe moord moet oplossen

Edward Norton

Tech-miljardair Miles Bron (Edward Norton) nodigt in het vervolg zijn beste vrienden en Benoit Blanc uit voor een fijne vakantie en voor een moordmysterie op zijn Griekse privé-eiland. Maar het paradijs neemt een bloederige wending wanneer een van de gasten daadwerkelijk wordt vermoord.

Ethan Hawke

Dave Bautista, Ethan Hawke, Janelle Monáe, Kate Hudson, Jada Pinkett Smith en Leslie Odom Jr. zijn de andere hoofdrolspelers. 

Knives Out

Komedie | film | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Misdaad | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Gerelateerde video