Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer en verschijningsdatum The Kissing Booth 3 op Netflix bekend

Films | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Komende maand zie je op Netflix hoe het verder gaat met Elle Evans, de verliefde tiener uit The Kissing Booth en The Kissing Booth 2. Hier lees je alles over seizoen 3 van de succesvolle filmserie.

Na het grote succes van The Kissing Booth en The Kissing Booth 2 zit je natuurlijk te wachten op het derde deel in de filmserie. We hebben goed nieuws: The Kissing Booth 3 is onderweg!

Trailer The Kissing Booth 3

Wanneer staat The Kissing Booth 3 op Netflix?

Vanaf woensdag 11 augustus kunnen we The Kissing Booth 3 op Netflix kijken!

Lees ook: 10 films die op The Kissing Booth lijken

Best bekeken film in Amerika

De eerste twee delen in de romantische tienerfilmreeks waren op Netflix een enorm succes. Niet bij de recensenten, die er weinig positiefs over te melden hadden, maar wel bij de kijkers. De eerste film was een van de best bekeken films in Amerika. De fans konden er geen genoeg van krijgen, want één op de drie kijkers keer de film twee keer of meer!

Vervolg

Logisch dus dat er een vervolg kwam. Ook The Kissing Booth 2 werd een hit. Het was een van de populairste Netflix-films van 2020. De film won vorig jaar ook de eerste Guidinc. Award voor beste original film.

Boeken

The Kissing Booth en The Kissing Booth 2 zijn natuurlijk zo Amerikaans als wat. Toch zijn de boeken waarop de films zijn gebaseerd dat niet. Beth Reekles uit Wales was vijftien toen ze was uitgekeken op tienerboeken over vampiers en weerwolven. Daarom besloot ze online een eigen verhaal te vertellen. Haar eerste 'Kissing booth'-boek werd op die manier zo'n 19 miljoen keer gelezen, nog voordat het officieel werd uitgegeven.

Kissing Booth-Schrijfster Beth Reekles en haar bestsellers

Denk trouwens niet dat Beth zelf een leeghoofdige tiener is die alleen van jongens en zoenen kan dromen: inmiddels is ze 25 en afgestudeerd in de natuurkunde aan de universiteit van Exeter.

Joey King

Naast het verhaal is natuurlijk de hoofdrol in de The Kissing Booth-films belangrijk. Daarvoor werd de jonge actrice Joey King gecast. Joey was eerder te zien in wat bijrolletjes in films, maar kreeg bekendheid toen ze op op haar tiende naast Selena Gomez een hoofdrol speelde in Ramona and Beezus. Joey King keert ook weer terug als Elle Evans in The Kissing Booth 3.

Joey King speelt de hoofdrol in de films van The Kissing Booth

Deel drie

Het derde deel van The Kissing Booth op Netflix is gebaseerd op Beth Reekles boek 'The Kissing Booth 3: One last time', dat tegelijk met de film zal verschijnen. Naast Joey King keren ook Jacob Elordi en Joel Courtney terug als Elles vriendje Noah en zijn broer Lee. Jaren tachtig-filmster Molly Ringwald is opnieuw te zien als de moeder van Noah en Lee. Met deel drie sluit de schrijfster haar boekenreeks af, en waarschijnlijk wordt het dus ook de laatste film in de serie.

Verhaal

In The Kissing Booth 3 staat Elle voor een grote beslissing. Haar middelbareschooltijd zit erop en ze moet besluiten naar welke universiteit ze gaat. Wordt het Harvard, waar ze bij Noah kan zijn? Of kiest ze voor haar eigen favoriete school, waar toevallig ook Lee naartoe gaat?

The Kissing Booth

Komedie | film | 2018

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Kissing Booth 2

Romantische komedie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie