Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Eindelijk een releasedatum voor de Martin Scorsese-film Killers of the Flower Moon!

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

Al twee jaar geleden schreven we het eerste bericht over Killers of the Flower Moon, de nieuwste film van de legendarische regisseur Martin Scorsese. En nu is er eindelijk een datum waarop we de film met Leonardo DiCaprio en Robert de Niro kunnen gaan zien. Eerst in de bios en daarna op Apple TV+.

Het is nog even wachten tot de herfst want op op 6 oktober 2023 gaat Killers of the Flower Moon in geselecteerde bioscopen draaien. Op 20 oktober volgt een release in veel meer bioscopen en pas daarna kunnen we kijken op Apple TV+. Een precieze datum daarvoor geeft de streamingdienst nog niet. 

Brendan Fraser

Killers of the Flower Moon is een film van Paramount, maar het project werd met 200 miljoen dollar zo duur dat Apple instapte om de kosten mede te financieren. Voor dat geld krijgen we wel Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons en Brendan Fraser, die net een Oscar won voor The Whale

Rijke Indianen

Het verhaal is gebaseerd op het non-fictie boek van David Grann, speelt zich af in Oklahoma in de jaren twintig van de vorige eeuw en gaat over Indianen van de Osage-stam die steenrijk waren geworden door de verkoop van olie. Gedurende enkele jaren werden tientallen gefortuneerde Indianen een kopje kleiner gemaakt. 

Het is niet de eerste keer dat Martin Scorsese zich inlaat met streamers, zijn vorige film, The Irishman maakte hij speciaal voor Netflix.