Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Kijk Oscarwinnaar Parasite nu bij CineMember

Films | 2 jaren geleden | Televizier

©
Foto: Parasite
©
Foto: Parasite

De Zuid-Koreaanse thriller Parasite won in 2020 als eerste niet-Engelstalige film de Oscar voor Beste Film. Regisseur Bong Joon Ho schreef daarmee geschiedenis. Heb jij deze indrukwekkende film nog niet gezien? Grijp dan nu je kans bij CineMember, de streamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand naar de beste kwaliteitsfilms kijkt!

Bong Joon Ho schreef vorig jaar geschiedenis toen Parasite als eerste niet-Engelstalige film de Oscar voor Beste Film won.

Parasite gaat over de werkloze Ki-taek die met zijn gezin in een krappe woning in armoede leeft. Ze raken gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het Zuid-Koreaanse gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

CineMember

Vanaf woensdag 14 juli is Oscarwinnaar Parasite te zien bij streamingdienst CineMember. Dit platform biedt voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot meer dan 850 kwaliteitsfilms. Denk aan Halina Reijns Instinct, de ijzersterke thriller Den Skyldige, de legendarische sportdocu Diego Maradona of Drive met Ryan Gosling.

Je kijkt de films op je smartphone, tablet, laptop óf je televisie d.m.v. Chromecast of Airplay (Apple TV). Heb je een recente Smart TV van Philips, LG of Samsung? Dan kun je ook gebruikmaken van de speciale Smart TV-app. En het mooie is, wekelijks worden er minimaal twee nieuwe titels toegevoegd. Zo raak je nooit uitgekeken! Kijk gauw op CineMember!

Parasite

Drama | film | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie