Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Kevin Hart tekent deal voor vier films met Netflix

Films | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Kevin Hart heeft een mooie deal gesloten met Netflix. De komiek en acteur gaat voor de streamingdienst vier films maken die exclusief op Netflix te zien zullen zijn.

Wat Kevin Hart als hoofdrolspeler en producent precies gaat opstrijken voor de vier films is niet bekendgemaakt. Eerder sloot Netflix een vergelijkbare deal met komiek Adam Sandler ter waarde van naar schatting 150 miljoen dollar.

Exclusief

Voor Netflix zijn films met grote namen een goede manier om nieuwe abonnees aan te trekken: een abonnement op Netflix is komende jaren de enige manier om Kevin Hart in deze vier nieuwe films te kunnen zien. Voor mensen in de filmbusiness is zo'n deal met Netflix ook aantrekkelijk. Terwijl de toekomst van de bioscopen onzeker is, groeit Netflix namelijk als kool. Ook producenten als Shonda Rhimes (Bridgerton) en Ryan Murphy (Ratched) kozen daarom voor langlopende samenwerkingen met Netflix. 

Meer van Hart op Netflix

De nieuwe deal is niet de eerste samenwerking tussen de komiek en de streamingdienst. Eerder maakte Hart voor Netflix een aantal stand-up shows (What now? en Irresponsible), plus een biografische documentaireserie (Don't f**k this up) en de komische geschiedenisspecial Kevin Hart's guide to black history. Zijn laatste stand-upshow Zero f**ks given was de best bekeken comedyspecial van het jaar voor Netflix. Ruim 21 miljoen abonnees keken de special in de eerste maand nadat hij verscheen.