Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De leukste kerstfilms op Prime Video

Films | 5 maanden geleden | Irma Tomas

Prime Video heeft een aardige catalogus met kerstfilms. Wij zochten de leukste voor je uit.

Last Christmas (2019)

Kate (Emilia Clarke) werkt als hulpje in een kerstwinkel die 365 dagen per jaar open is. Ze is niet erg gelukkig tot ze de sympathieke en ook nog aantrekkelijke Tom (Henry Golding) tegenkomt die haar heel anders naar  het leven doet kijken. Alles muziek in Last Christmas is van George Michael. 

Zet Last Christmas op je kerstlijst

 

The Holiday (2000)

Kerst en romantiek, wat willen we nog meer? En dan hebben we het nog niet eens gehad over Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black die de hoofdrollen spelen in The holiday. Cameron en Kate spelen Amanda en Iris die een tijdje van leven wisselen en daar flink van opknappen. 

Zet The holiday op je kerstlijst

Mariah Carey's All I want for Christmas is you

Mariah Carey’s all I want for Christmas is you is gebaseerd op het iconische kerstlied. In de animatiefilm wil een meisje een puppy. Om te bewijzen dat ze verantwoordelijk is, moet ze voor de hond van haar oom zorgen.

It's a wonderful life (1946)

De klassieker met van regisseur Frank Capra met in de hoofdrol James Stewart. Stewart speelt George Bailey die al zijn hele leven in Bedford Falls woont. George trouwt, helpt zijn arme plaatsgenoten met het kopen van een huis (waar ze tegengewerkt werden door bankdirecteur Mr. Potter). Maar door een foutje gaat alles mis en krijgt Mr. Potter alsnog zijn zin. George overweegt zelfmoord maar dan verschijnt er een engel. 

Lees ook: Dit zijn de nieuwste kerstfilms op Netflix

Dr. Seuss’ how the Grinch stole Christmas (2000)

Deze film met Jim Carrey kreeg nogal slechte recensies omdat ie nogal hysterisch is, maar als je van Jim Carrey houdt, houdt je vast en zeker ook van deze Dr. Seuss’ how the Grinch stole Christmas

Zet Dr. Seuss' how the Grinch stole Christmas

Mr. Bean's Holiday (2007)

Mr. Bean (Rowan Atkinson) wint in een loterij een reis naar Zuid-Frankrijk. Vol goede moed stapt hij op de train richting Frankrijk, maar daar aangekomen gaat het al snel mis. Het bekende Mr. Bean-werk. 

Zet Mr. Bean's Holiday op je kijklijst

White Christmas (1954)

Nog zo'n klassieker. Deze is met Bing Crosby en Danny Kaye. En Crosby zingt natuurlijk ook de titelsong die nog steeds de meest verkochte kerstsingle ooit is. In de film vormen Crosby en Kaye een zang- en dansduo net na de Tweede Wereldoorlog. 

Zet White Christmas op je kerstlijst

Surviving Christmas 2017

Kerstkomedie waarin Ben Affleck de rijke Drew Latham speelt die net voor kerst wordt gedumpt door zijn vriendin. Op advies van zijn therapeut gaat hij terug naar zijn ouderlijk huis en vraagt het gezin dat daar nu woont net te doen alsof ze zijn familie zijn. Voor veel geld.