Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Gekkigheid: Eerste kerstfilm van dit jaar op Netflix

Films | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix is wel eens vaker in voor verrassingen maar dit is wel een hele gekke. De streamingdienst heeft de film Happiest Season online gezet. Een kerstfilm. En hij is hartstikke lesbisch.

Daarmee is Netflix sowieso de eerste met een kerstfilm in 2021. In Happiest Season spelen Kristen Stewart en Mackenzie Davis de hoofdrollen. Harper neemt haar vriendin Abby mee naar haar ouders voor kerst. Die hebben er alleen geen idee van dat hun dochter lesbisch is. 

Lees ook: Check ook de Nederlandse serie Anne+ op Netflix

De ouders van Harper

De ouders van Harper zijn nogal conservatief en ze is bang dat haar ouders niks meer met haar te maken willen hebben als ze de waarheid weten. Daarom gaat ze uit met een oud vriendje terwijl ze Abby bij haar ouders achterlaat. Harper heeft haar ouders wijsgemaakt dat Abby haar heteroseksuele kamergenoot is. Wat zou er in hemelsnaam mis kunnen gaan?

Lesbiennes

Dat er behoefte was aan een kerstfilm met lesbiennes blijkt wel uit het feit dat Happiest Season op streamingdienst Hulu het beste openingsweekend kende van alle films tot dan toe. 

Waar kijk je Happiest Season?

Happiest Season check je sinds juni 2021 op Netflix, maar is ook te zien op onder andere Amazon Prime en Pathé Thuis. Kies hier je streamingdienst en begin direct met kijken. 

Komt er een tweede deel Happiest Season?

Als het ligt aan actrice Mary Holland, die één van Harpers zussen speelt in film, komt er hoe dan ook nog een tweede deel aan!

 

Happiest Season

Romantiek | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie