Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De eerste Nederlands/Vlaamse Kerstfilm op Netflix: De Familie Claus

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vanaf 7 december is de allereerste Nederlandse kerstfilm op Netflix te zien! Nou ja, De familie Claus is ook een beetje Vlaams maar dat negeren we gewoon. 

De familie Claus gaat over Jules Claus die helemaal niks moet hebben van Kerstmis sinds zijn vader vorig jaar overleed. Wat hij wel leuk vindt, is rondneuzen in de speelgoedwinkel van zijn grootvader.  

Magische sneeuwbol

Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. En dan ontdekt hij iets verbazingwekkends: zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman! De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules zijn vader er niet meer is heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen.

Lees ook: Alle nieuwe kerstfilms op Netflix

Jules moet helpen

Wanneer grootvader een been breekt besluit Jules hem te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen, moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.

Bracha van Doesburgh

De hoofdrollen worden gespeeld door Jan Decleir, Bracha van Doesburgh, Josje Huisman, Eva Van der Gucht en Carly Wijs.

Je kunt nog niet op De familie Claus stemmen voor de Guidinc. Streaming Video Awards maar wel op heel veel andere goeie films. Ga snel kijken! 

Stem hier!