Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Keiharde actiefilm John Wick 3 keert terug op Netflix en is weer een hit

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

Netflix donderde vorig jaar John Wick 3 van de streamingdienst, maar abonnees misten de wraakfilm duidelijk. De film uit 2019 waarin Keanu Reeves al zijn tegenstanders uit de weg ruimt, staat sinds vorige week weer op Netflix en klom meteen tot grote hoogte in de Netflix-hitparade.

Voor degenen die John Wick niet kennen, de eerste film dateert uit 2014 en daarin is Keanu een voormalig huurmoordenaar van de Russische Maffia. Maar John wil een ander leven en trekt zich terug uit de criminele wereld om met zijn grote liefde Helen te trouwen. Het geluk duurt niet lang, want Helen gaat dood aan kanker. Ze laat hem wel Daisy na. Een hondje waar John zeer aan gehecht raakt. 

Hondje dood

Dan maken een paar Russische criminelen de fout om de auto van John Wick te stelen en nog erger, Daisy dood te slaan. John graaft zijn oude wapens op en rust niet voordat hij de boosdoeners heeft gevonden. In de loop van de film, veegt hij zo'n beetje de hele Russische maffia van de kaart.

Dit zijn de beste wraakfilms aller tijden

Deze moet je zien

Deel 2 gaat ongeveer hetzelfde en in het derde hoofdstuk krijgt hij een prijs op zijn hoofd van 14 miljoen dollar en een heel leger huurmoordenaars achter zich aan. John Wick moet zich zonder enige hulp zien te redden in New York. Gelukkig is hij daar heel goed in. Als je van wraakfilms houdt, dan mag je de drie John Wick-films (allemaal op Netflix) absoluut niet missen!