Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Je kunt de science fiction-film 65 nu huren bij Pathé Thuis

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

Acteur Adam Driver komt in de sf-film 65 terecht op een planeet waar alleen maar dinosaurussen leven. En dat is geen aanrader. Je kunt de film, die vers uit de bioscoop komt, bij Pathé Thuis huren voor de spotprijs van 4,99 euro. 

Die dinosaurussen wonen daar omdat het 65 miljoen jaar geleden is. En Adam Driver komt er terecht omdat hij als astronaut Mills geld moet zien te verdienen voor de behandeling van zijn zieke dochtertje. Vandaar dat hij afscheid neemt van zijn gezin op de planeet Somaris en op een twee jaar durende verkenningsmissie in de ruimte gaat. 

Nog een overlevende

De missie loopt al rap in de soep wanneer zijn ruimteschip in een asteroïdenregen terechtkomt en neerstort op onze eigen aarde alwaar het dan nog stikt van de agressieve dino's en dodelijke hagedissen. Mills en de enige andere overlevende, het jonge meisje Koa (Ariana Greenblatt), moeten zien te overleven tussen de prehistorische wezens en hun weg vinden naar een pod waarmee ze kunnen ontsnappen. Dat Koa een andere taal spreekt dan Mills, maakt de zaak niet gemakkelijker. 

Stoere Actieheld

En zo mondt deze 'Jurassic Parc in de ruimte'-film uit in een overlevingsthriller die er prachtig uitziet. Dat is te danken aan regisseurs Scott Beck en Ryan Woods die ook samen het script van de geweldige horror-film A Quiet Place schreven. Maar het hoogtepunt van 65 is hoofdrolspeler Adam Driver die in topvorm is als stoere actieheld. 

Huren

Adam Driver een T-Rex zien afschieten kan vanaf vandaag voor 4,99 euro bij Pathé Thuis. Voor dat geld krijg je 30 dagen de tijd om de film te kijken, daarna verdwijnt ie automatisch uit je bibliotheek.