Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Je kunt de hartverwarmende familiefilm Wil de Krokodil nu streamen bij Pathé Thuis

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

Een lief verhaal, goeie liedjes en een een zingende krokodil, ze zitten allemaal in de muzikale live-action film Wil de Krokodil met Soy Kroon en Javier Bardem. Je kunt de film vanaf 4,99 euro huren bij Pathé Thuis.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien. 

Het begint allemaal wanneer een de lager wal geraakte goochelaar Hector P. Valenti (een hele leuke Javier Bardem) een schattige babykrokodil vindt in een dierenwinkel in New York. En deze krokodil kan nog prachtig zingen ook! Hector ziet meteen de potentie voor een dubbelact waarmee hij veel geld kan verdienen. Dit is dé kans voor Hector om het eindelijk helemaal te gaan maken. 

Het gezin Primm

De twee hebben de grootste lol terwijl ze mooie duetten zingen. Maar wanneer het tijd wordt om het podium op te gaan, blijkt krokodil Wil te lijden aan plankenkoorts. En dus flopt de show van Hector gigantisch. Hij gaat er vandoor om geld te verdienen en laat Wil alleen achter. Wanneer het gezin Primm met zoontje Josh (Winslow Fegley) vervolgens hun intrek neemt in het huis, worden hij en Wil al snel dikke maatjes.

Boek

In eerste instantie probeert Josh zijn inmiddels volwassen huisgenoot verborgen te houden voor zijn ouders. Maar dat is natuurlijk onbegonnen werk en dan moet Josh zijn pa en ma ervan zien te overtuigen dat Wil niets kwaads in de zin heeft. De film is gebaseerd op de Lyle, Lyle, Crocodile-boeken van Bernard Waber die Lyle in 1962 bedacht en die daarna nog talloze verhalen schreef over de vriendelijke croc. 

Soy Kroon

Kijk je liever de Engels gesproken versie? Dat kan ook. Dan heet de film Lyle, Lyle Crocodile en heeft het dier de stem van zanger Shawn Mendes. Maar of je 'm nu kijkt in het Nederlands of Engels, Wil de Krokodil is een leuke en hartverwarmende film die zonder enige twijfel in de smaak valt bij kinderen en waarbij er voor de ouders ook nog wat te lachen valt. Je haalt de zingende Wil in huis vanaf 4,99 euro.

Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99