Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Je kunt Black Panther: Wakanda Forever nu zien bij Pathé Thuis

Films | 15 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Black Panther: Wakanda Forever was een van de best bezocht bioscoopfilms van 2022. En nu kun je de superheldenfilm huren bij Pathé Thuis voor 4,99 euro .

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien.

Deze tweede Black Panther-film moet het helaas doen zonder de hoofdrolspeler uit het eerste deel, Chadwick Boseman. Hij overleed in 2020 aan darmkanker en zijn personage, koning T'Challa is niet gerecast. De makers kozen ervoor om van dit vervolg een groot eerbetoon aan Boseman te maken. 

T'Challa

Wakanda Forever speelt zich een jaar na het overlijden van T’Challa af. Het is aan zijn zus Shuri (Letitia Wright) om de leiding over Wakanda op zich te nemen, samen met haar diepbedroefde moeder Ramonda (Angela Bassett), die nu de koningin is. Shuri heeft het lastig met het overlijden van haar broer en dan gaat het ook nog eens niet zo best met Wakanda. 

Tranentrekker

Ramonda en de krijgers Okoye (Danai Gurira) en Aneka (Michaela Coel) moeten afrekenen met de strijdlustige M’Baku (Winston Duke) van de Jabari stam en ook Frankrijk en de Verenigde Staten zorgen voor problemen. Zij hebben het voorzien op Wakanda's kostbare mineralensoort vibranium. En dan hebben we het nog niet eens over schurk Namor (Tenoch Huerta). Black Panther: Wakanda Forever zit boordevol actie en is tegelijkertijd een tranentrekker. Een geslaagde combinatie die je niet vaak ziet in het superheldengenre. 

Black Panther deel 1

Als je het eerste deel nog niet gezien hebt, dan kun je natuurlijk ook terecht bij Pathé Thuis. Black Panther is al voor 3,99 euro te huur. Je kunt de film dan eenmaal zien. 

Nog geen account? Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99

Black Panther: Wakanda Forever

Actie | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie