Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix presenteert vette trailer voor actiefilm Interceptor

Films | 18 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Een Amerikaanse luchtverdedigingsinstallatie op zee wordt bedreigd door een boosaardig aanvalsplan. Alleen de kranige kapitein J.J. Collins kan de boel redden in de nieuwe actiefilm Interceptor. Volgende maand zie je hem op Netflix, en de trailer belooft veel actie, raketten en ontploffingen.

Kapitein J.J. Collins voert het bevel over een afgelegen luchtverdedigingsbasis, onderdeel van de laatste linie van verdediging tegen een kernaanval. Als een voormalige Amerikaanse spion een vreselijk plan in werking zet, ligt het lot van ontelbare mensen in handen van Collins. Gelukkig heeft ze wel vaker voor hete vuren gestaan.

Interceptor

Het verhaal van de actiefilm Interceptor lijkt zo afkomstig uit de jaren tachtig of negentig, maar werd in 2017 bedacht door de Australische thrillerschrijver Matthew Reilly. Hij had het idee om een scenario af te leveren dat relatief goedkoop kon worden verfilmd, omdat er maar één locatie in voorkomt. Zo wilde Reilly het budget onder de 15 miljoen dollar houden; een koopje vergeleken met andere films in dit genre. De schrijver kroop zelf op de regiestoel en maakte met Interceptor zijn eerste film.

Elsa Pataky

De hoofdrol van J.J. Collins wordt gespeeld door Elsa Pataky, die vooral bekend werd dankzij haar rol van Elena Neves in de Fast & Furious-films. De actrice is getrouwd met Chris Hemsworth (Thor), met wie ze drie kinderen heeft. Hemsworth trad voor Interceptor op als uitvoerend producent.

Elsa Pataky en haar man Chris Hemsworth 

Datum en trailer

De trailer van Interceptor ademt de sfeer van Die Hard en Under Siege, en geeft ons direct zin om te kijken. Maar even geduld hebben nog, want de film verschijnt op 3 juni op Netflix.