Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Je kunt I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie nu huren bij Pathé Thuis

Films | 26 dagen geleden | Irma Tomas

De film I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie draaide pas nog in de bioscoop maar je kunt de biopic over een van de beste zangeressen die de wereld ooit heeft gehoord nu al huren bij Pathé Thuis. En dat voor de spotprijs van 4,99 euro.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien. 

Van haar snelle opkomst, het overweldigende succes, tot de hits, haar bewogen privé-leven en haar tragische ondergang; als er één zangeres is wier leven geschikt is voor een film dan is het wel Whitney Houston. Bovendien scoren muziekfilms de laatste jaren als een dolle. Kijk maar naar Rocketman, A Star is Born en Bohemian Rhapsody. En dus is hier I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie, van dezelfde scriptschrijver als de hitfilm over de band Queen. 

Naomi Ackie

Whitney Houston overleed alweer meer dan tien jaar geleden in bad in haar hotelkamer en de Britse actrice Naomi Ackie heeft de zware taak om Whitney weer tot leven te wekken op het scherm. Te beginnen in een kerkkoor in New Jersey waar de fantastische stem van de zangeres voor het eerst werd opgemerkt. Ze is nog een tiener wanneer platenbaas Clive Davis (Stanley Tucci) haar een contract aanbiedt en ze als negentienjarige dankzij Saving All My Love for You een wereldhit te pakken heeft. 

Daarna volgen achter elkaar de nummer 1-hits How Will I Know, Greatest Love of All, I Wanna Dance with Somebody, Didn't We Almost Have It All, So Emotional en Where Do Broken Hearts Go. Een ongekende reeks aan successen. Gelukkig heeft regisseur Kasi Lemmons ervoor gekozen om Naomi Ackie niet te laten zingen, zodat we gewoon het geweldige stemgeluid van Whitney horen. En Ackie kan geweldig playbacken, dus dat stoort helemaal niet. 

Viering van de muziek

Alle hoogtepunten uit het leven van Whitney Houston komen voorbij, voor de mindere kanten zoals haar gewelddadige echtgenoot Bobby Brown en haar drugsverslaving is minder aandacht. I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is dan ook geen deprimerende film maar vooral een viering van de muziek en de stem van Whitney Houston. 

Je kunt vanaf vandaag genieten van I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie voor slechts 4,99 bij Pathé Thuis

Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

Biografie | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie