Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Huur nu bij Pathé Thuis: Last Seen Alive met 'heldhaftige' Gerard Butler

Films | 1 maand geleden | Judith Regeling

©
Foto: The Searchers
©
Foto: The Searchers

Wat doe je als je (aanstaande) ex-vrouw vermist is en je geen vertrouwen hebt in de politie? Juist, je neemt het heft in eigen handen, zo blijkt uit de thriller Last Seen Alive. Huur ‘m nu bij Pathé Thuis!

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien. 

Wanneer Will (Gerard Butler) en zijn (aanstaande) ex-vrouw Lisa (Jamie Alexander) uit Last Seen Alive naar het huis van zijn schoonouders rijden, lijkt er in eerste instantie geen vuiltje aan de lucht. Maar dat verandert in een oogwenk wanneer Lisa na een ruzie op mysterieuze wijze verdwijnt. Will blijft hierdoor rusteloos achter, want waar kan ze heen zijn? En belangrijker nog: wat is er nu eigenlijk echt gebeurd?

Kijk nu: Last Seen Alive bij Pathé Thuis 

Last Seen Alive

In een wanhopige poging om de antwoorden op deze vragen te bemachtigen, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa's ouders in. Alleen is de vraag of hij daar wat aan heeft wanneer zij naar hem beginnen te wijzen als hoofdverdachte. Hopeloos en met een tikkeltje lef neemt hij daarom maar het heft in eigen handen. En dat ontaardt in een race tegen de klok voor Gerard Butlers karakter Will. Lukt het hem om Lisa veilig en wel thuis te krijgen?

Last Seen Alive is vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis.