Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Huur de topfilm The Menu nu voor een prikkie bij Pathé Thuis

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

In The Menu tovert sterrenchef Julian Slowik een wel heel bijzonder menu op tafel. Je kunt de film met Ralph Fiennes in een glansrol vanaf vandaag huren voor 4,99 euro bij Pathé Thuis.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien. 

Door de titel zou je denken dat het in The Menu een gezellige boel is met veel eten. Dat van het eten klopt, maar gezellig is het niet in The Menu. Het is een onvervalste horrorfilm waarbij af en toe ook nog wat te lachen valt. 

Chef Julian Slowik

Ralph Fiennes speelt driesterrenchef Julian Slowik die een restaurant op een eiland heeft. Je moet maanden van tevoren reserveren om een stinkend duur tafeltje te bemachtigen en de groep die in de film bij hem komt eten, is dan ook dolgelukkig. Dat verandert al vrij snel wanneer blijkt dat Julian niet alleen plannen heeft om zijn gasten eten voor te schotelen. 

De cast

Onder de gasten bevinden zich een vervelende voedselrecensent, een acteur en zijn assistente, een steenrijk echtpaar, drie arrogante mannen uit de tech-industrie en een foodie met zijn nieuwe vriendin. Het loopt al vrij snel totaal aan de hand waardoor dit restaurant er eentje is waar je nooit terecht wil komen.

Behalve Fiennes spelen ook Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Judith Light en John Leguizamo grote rollen. 

Je kunt proeven van The Menu vanaf 4,99 euro bij Pathé Thuis. 

The Menu

Thriller | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie