Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Dit zijn de bekende gezichten in Hubie Halloween

Films | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

In de Adam Sandler-film Hubie Halloween komt half Hollywood voorbij in kleine rolletjes. Deze bekende gezichten kun je herkennen in de nieuwe griezelcomedy op Netflix.

Adam Sandler en Netflix zijn dol op elkaar. De streamingdienst is dankzij de acteur gegarandeerd van kijkers: Netflix-abonnees keken samen al meer dat twee miljard uur naar Sandler-films! Vorig jaar was Murder mystery met Adam Sandler en Jennifer Aniston de meest bekeken Netflix-film. De acteur vernieuwde zijn deal met Netflix en incasseert 275 miljoen dollar voor vier films. 

Hubie Halloween

Een van die films is de griezelcomedy Hubie Halloween, die deze week in première ging. Naast Adam Sandler duiken er veel bekende Hollywoodsterren op in kleine rollen. Heb je al deze gezichten herkend?

Ray Liotta

Misschien is het een stapje terug na Goodfellas en Marriage story, maar Ray Liotta heeft een grappige rol als Mr. Landofa, een buurman die graag geintjes uithaalt met zijn dorpsgenoten.

Ben Stiller

Knipper met je ogen en je hebt hem gemist. Maar het is echt Ben Stiller (uit Meet the parents en Zoolander) die je daar ziet in de rol van Hal. Stiller speelde hetzelfde personage in de Adam Sandler-film Happy Gilmore. Een knipoog voor de fans van Sandler dus.

Steve Buscemi

Buurman Walter Lambert wordt gespeeld door Steve Buscemi. De acteur speelt wel vaker een opvliegend type - zie bijvoorbeeld Reservoir dogs of Fargo - maar bij volle maan is het helemaal raak!

Kevin James

In een rol als politieman zie je Kevin James, de hoofdrolspeler uit Paul Blart: Mall cop. De komiek heeft al net zo'n neus voor flauwe komedies als Adam Sandler zelf.

Rob Schneider

Wie flauwe komedies zegt, zegt Rob Schneider (uit The waterboy en de Deuce Bigalow-films). Met Hubie Halloween meegeteld werkten Schneider en Sandler al samen aan 22 films. 

Maya Rudolph

De film zit vol met Sandlers oud-collega's van Saturday Night Live. Naast Rob Schneider zie je Maya Rudolph als buurvrouw Mrs. Hennessey, die zich voor Halloween heeft uitgedost als de bruid van Frankenstein. Je kent de actrice uit de comedy Bridesmaids en de serie The good place.

Shaquille O'Neal

Moeilijker herkenbaar is Shaquille O'Neal, de basketballegende die als acteur wat minder succes had. Shaq is in de film te zien als DJ Aurora. 

Kijken?

De meeste recensenten zijn het erover eens dat Hubie Halloween niet Adam Sandlers slechtste film is. Dat zou je dus kunnen zien als een aanbeveling, voor als je in een melige bui bent!

Hubie Halloween

komedie | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie