Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De doodenge horrorfilm A Quiet Place Part II komt naar Netflix

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

Na het succes van A Quiet Place kon een vervolg niet uitblijven. Gelukkig bleek dat net zo griezelig als het eerste. Volgende maand staat A Quiet Place Part II op Netflix. 

In A Quiet Place werd de wereld geteisterd door een buitenaards dierenras met een extreem gevoelig gehoor. Maak je geluid, dan ben je het haasje. Lee Abbott (John Krasinski) , zijn vrouw Evelyn (Emily Blunt) en hun kinderen Regan, Marcus en Beau behoorden bij de weinige overlevenden maar op het einde van de film werd Lee toch slachtoffer van de monsters. 

Cillian Murphy

A Quiet Place deel 2 gaat door waar het eerste stopte. Dat betekent dat Evelyn het alleen moet zien te rooien met haar kinderen, onder wie haar dove dochter Regan en baby Beau. Onderweg naar een nieuwe veilige plek komen ze hun oude vriend Emmett (Cillian Murphy) tegen.

Zonder angst

Wanneer Regan ontdekt dat er misschien wel een gemeenschap is die een manier heeft gevonden om zonder angst te leven, gaat ze op reis om ze te vinden. Evelyn haalt de sombere Emmett over om haar terug te vinden terwijl ze zelf bij Marcus en de baby blijft. 

A Quiet Place

Horror | film | 2018

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

A Quiet Place Part II

Actie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie