Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Het prachtige Mrs. Harris Goes to Paris is nu te zien op SkyShowtime

Films | 3 maanden geleden | Esther Hut

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Ook tijdens de warme zomerdagen kun je heerlijk wegzwijmelen bij SkyShowtime. Vanaf vandaag is namelijk het betoverende verhaal Mrs. Harris Goes to Paris te zien.

Een kostuumdrama dat zich afspeelt in het Londen van de jaren vijftig.

Lesley Manville

Mrs. Harris Goes to Paris vertelt het verhaal over huishoudster Ada Harris (Lesley Manville, van o.a. The Crown), die geobsedeerd raakt door een couturejurk van Christian Dior. Ze droomt ervan om zelf ooit die jurk bezitten, maar dat kan maar op één manier: afreizen naar Parijs, waar het modehuis zit. Eenmaal in de modestad beleeft Ada een bijzonder avontuur.

Andere rollen zijn weggelegd voor Academy Award®-genomineerde Isabelle Huppert (Madame Colbert) en Lambert Wilson (Marquis de Chassagne) 

Mrs. Harris Goes to Paris is een verfilming van Paul Gallico’s roman 1958 en laat een boeiend, modern sprookje over het najagen van je dromen, de kracht van vriendschap en het belang van trouw blijven aan jezelf zien.

Mrs. Harris Goes to Paris is vanaf 20 juni te streamen op SkyShowtime. Goed nieuws voor alle Ziggo klanten. SkyShowtime heeft sinds kort een overeenkomst gesloten met Ziggo en dat betekent alle Ziggo tv-klanten nu ook kunnen genieten van alle content op SkyShowtime.