Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Het bijzondere coming of age verhaal Armageddon Time is nu te zien op SkyShowtime

Films | 5 maanden geleden | Esther Hut

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Maak je op voor een bijzonder verhaal over de kracht van familie en het generaties lang najagen van de American Dream. Armageddon Time is vanaf vandaag te bewonderen op SkyShowtime.

De film is geregisseerd door de veelgeprezen filmmaker James Gray en is gebaseerd op zijn eigen jeugdherinneringen.

Armageddon Time

In Armageddon Time maken we kennis met de Joods-Amerikaanse Paul die bevriend raakt met zijn Afro-Amerikaanse klasgenoot Johnny. De jongens halen veel kattenkwaad uit waarbij de gevolgen voor Johnny meestal een stuk zwaarder wegen dan voor Paul. Na het zoveelste incident wordt Paul naar een privéschool gestuurd door zijn ouders, waar ook zijn broer op zit. Vanaf dat moment groeien Paul en Johnny uit elkaar en worstelt Paul vooral met de verwachtingen van zijn familie en het opgroeien in een wereld van privileges, ongelijkheid en vooroordelen.

De film heeft een ware sterrencast met Academy Award-winnaars Anthony Hopkins, Anne Hathaway, Jessica Chastain en Emmy-winnaar Jeremy Strong.

Armageddon Time is vanaf vandaag, 22 juni, exclusief te streamen op SkyShowtime. Goed nieuws voor alle Ziggo klanten. SkyShowtime heeft sinds kort een overeenkomst gesloten met Ziggo en dat betekent alle Ziggo tv-klanten ook kunnen genieten van alle content op SkyShowtime.