Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

HBO Max start in Europa met wonderlijk voordelige abonnementsprijs

Films | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: HBO Max
©
Foto: HBO Max

HBO Max is van start gegaan in Europa en bindt met een aantrekkelijk lage abonnementsprijs de strijd aan met Netflix en Disney+. Wie abonnee blijft, houdt bovendien die lage introductieprijs. Nederlandse kijkers moeten nog wel even geduld hebben.

De Amerikaanse streamingdienst HBO Max heeft vanaf vandaag voet aan de grond in Europa. Kijkers die nog voor 30 november een abonnement afsluiten profiteren van een bizar goede introductieprijs van omgerekend zo'n 4,50 euro per maand. Maar het wordt nog mooier.

Levenslange korting

Kijkers in Spanje, Andorra, Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland kunnen vanaf vandaag abonnee worden van HBO Max. In plaats van de gebruikelijke 8,99 euro betalen ze maar de helft. Die korting blijven ze ook in de toekomst houden, zolang ze hun abonnement niet opzeggen. Wie het abonnement opzegt en later weer lid wordt, moet vanaf wel de normale prijs betalen. 

HBO Max

Na de zes Europese landen die nu al van HBO Max kunnen genieten komen er in 2022 nog eens 21 bij. Daarbij zit ook Nederland. Dat ons land niet eerder aan de beurt komt, heeft te maken met de uitzendrechten van HBO-series en -films. Die rechten liggen nu nog bij Ziggo. Zodra die overeenkomst is afgelopen, kan HBO Max in Nederland weer over de eigen content beschikken.

De reli-horrorserie 30 Coins is een van de Spaanstalige originals van HBO Max

Films en series

Naast de series van HBO zie je nog veel meer moois op de streamingdienst HBO Max. Je leest er meer over in het artikel wat we er eerder over schreven. En nu maar hopen dat we in Nederland straks van hetzelfde introductieaanbod kunnen profiteren.