Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Vervolg op Groeten van Gerri met Frank Lammers in de maak

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Pathé
©
Foto: Pathé

Frank Lammers maakte vorig jaar tijdens de lockdown de film Groeten van Gerri en dat werd zo'n succes dat er een vervolg komt op Pathé Thuis: Herrie in Huize Gerri.

De opnamen van Herrie in Huize Gerri zijn al gestart en behalve Frank Lammers doen ook Sanne Langelaar, Fedja van Huêt en Kees Boot weer mee. Nieuw dit keer zijn Rico Verhoeven, Joost Prinsen en Giorgio Sanches. 

De bekende onderbroek

In Groeten van Gerri ging scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven (het tegenovergestelde type van Ferry Bouman uit Undercover) viraal toen hij tijdens zijn online les per ongeluk vergat dat hij geen broek aanhad en in zijn niet-zo-witte ondergoed in beeld kwam.

Bungalowpark

Maar Gerri was niet bestand tegen alle belangstelling en verpestte daarom bijna zijn nieuwe relatie met Anneke (Sanne Langelaar). Gelukkig kwam dat net op tijd goed zodat Gerri en de inmiddels zwangere Anneke nu samenwonen op een bungalowpark.

Corona

Wanneer Gerri zijn oud-leerling Lenny tegenkomt, brengt deze hem op het idee om een realityprogramma te maken over hun leven. Zo kunnen ze makkelijk geld verdienen om hun droomhuis te kopen. Maar dat programma pakt weinig spectaculair uit wanneer Gerri corona krijgt en samen met Anneke in quarantaine moet.

Rico Verhoeven

Regisseur Reggi (Rico Verhoeven) besluit zich ermee te bemoeien om het programma te redden. Zijn invloed legt een bom onder de relatie van Gerri en Anneke, die al onder hoogspanning stond nu de bevalling zich aandient.

De opnamen van Herrie in Huize Gerri zijn al begonnen en de film staat vanaf 8 juli op Pathé Thuis.

Groeten van Gerri

Komedie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Ferry

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie