Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Gerard Cox en Joke Bruijs straks op Netflix met de komedie Casa Coco

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

Een romantische komedie met oudere mensen is weer eens wat anders. In Casa Coco spelen Joke Bruijs en Gerard Cox de hoofdrollen als twee oud-geliefden die elkaar terugvinden. 

Het Casa Coco uit de film is het pension van Pleun (Joke Bruijs) die al jaren haar brood probeert te verdienen op het mooie Bonaire. Maar omdat de concurrentie steeds moordender wordt, heeft Pleun het bepaald niet gemakkelijk. Haar leven komt helemaal op z'n kop te staan wanneer een nieuwe gast op de stoep staat. Het is Toon (Gerard Cox), haar jeugdliefde van vijftig jaar geleden.

Toon en Marie

Toon is net op straat gezet door zijn vrouw Marie die er genoeg van heeft dat Toon haar altijd maar treitert. Om zijn zinnen te verzetten, gaat hij met goede vriend Johan mee op vakantie om daar vervolgens tot zijn verbazing Pleun aan te treffen. Al snel blijkt dat oude liefde niet roest. Toon en Marie krijgen weer gevoelens voor elkaar. Dat is mooi, maar daarmee is Casa Coco nog niet gered.

Katja Schuurman

Voor Casa Coco werd half bekend Nederland van stal gehaald. Behalve Joke en Gerard (een extra leuk gegeven omdat Joke Bruijs en Gerard Cox lange tijd echt een stel waren), doen ook Richard Groenendijk, Loes Luca, Katja Schuurman, Frederique Spigt, Tania Kross, Bruni Heinke en Oscar Aerts mee. Johan wordt gespeeld door Gijs de Lange, hij overleed in mei vorig jaar op 65-jarige leeftijd na een kort ziekbed. Casa Coco is zijn laatste speelfilm.

Rotterdam

Omdat bijna alle acteurs uit Rotterdam komen, speelt de humor uit Rotjeknor een hoofdrol. Hou je daarvan, dan zit je geramd bij Casa Coco. Voor alle andere kijkers is het misschien even doorzetten. Casa Coco staat vanaf 7 juli op Netflix. 

Casa Coco

Komedie | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie