Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Waar kun je de documentaire Framing Britney Spears kijken?

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Hulu
©
Foto: Hulu

Britney Spears houdt de gemoederen de laatste dagen behoorlijk bezig. Dat is te danken aan de documentaire Framing Britney Spears die laat zien hoe geobsedeerd de pers was door de jonge popster.

In een uur tijd laat Framing Britney Spears de opkomst en ondergang van een superster zien. Een ondergang die voornamelijk te wijten was aan genadeloze interviewers en roddelpers die zich vrij voelde om de meest impertinente vragen te stellen en Britney overal te volgen. 

Vader Jamie

De documentaire gaat ook vader Jamie, die al jaren controle heeft over de financiën van zijn dochter. Britney is inmiddels 39 en probeert haar vader al jaren weg te werken als bewindvoerder, maar de rechter gaat daar niet mee akkoord. 

Britney en haar familie werkten trouwens niet mee aan de documentaire die zoveel los maakt. 

Waar kijken?

Framing Britney Spears is in de Verenigde Staten te zien op streamingdienst Hulu en die is onbereikbaar in Nederland. Maar er is ook goed nieuws. Net5 heeft de rechten van de documentaire gekocht en zendt deze maandag 15 februari om 20:30 uur uit. Daarna is de film nog te zien via het terugkijkplatform KIJK.nl.