Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

5 Foute kerstfilms op Netflix die je toch wil zien

Films | 13 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De laatste jaren maakt Netflix steeds meer kerstfilms. Dat komt omdat wij ze massaal kijken, ook als ze niet al te best zijn. Deze 5 kerstfilms hebben een vaak idioot verhaal maar we willen ze toch zien.

A California Christmas

De grote kersthit van vorig jaar. Joseph is een verwende rijkaard die een boerderij in Californië moet kopen. Maar wanneer hij aankomt denkt eigenaresse Callie dat hij het nieuwe hulpje is. Joseph besluit mee te spelen zodat hij later meer kans maakt op de koop van de boerderij. Maar natuurlijk ontdekt hij dat er meer is in de wereld dan geld alleen. Wat volgt is een voorspelbaar liefdesverhaal. A California Christmas is eigenlijk helemaal geen kerstfilm maar Netflix was zo slim om dat woord toch in de titel te zetten zodat we allemaal zouden kijken. En het werkte! Er is zelfs een vervolg in de maak dat vanaf 16 december op Netflix staat: A California Christmas: City Lights

Zet A California Christmas op je kijklijst

Operation Christmas Drop

De Amerikaanse luchtmachtbasis op het eiland Guam heeft een jaarlijkse traditie: met kerst worden er cadeautjes gebracht naar de geïsoleerde eilandjes in de Stille Oceaan. Erica is een ambtenaar uit Washington die naar Guam wordt gestuurd om een reden te vinden om de dure basis te sluiten. Luchtmachtkapitein Andrew leidt haar rond en doet er alles aan om Erica te overtuigen de basis open te houden en het kerstfeest voor talloze gezinnen te redden. En ja hoor, de twee worden verliefd. De film is totaal oninteressant maar kijkt toch lekker weg. Bovendien zijn de twee hoofdrolspelers heel knap en kunnen wij dankzij Operation Christmas Drop lekker dromen van een reisje naar een tropisch oord. 

Zet Operation Christmas Drop op je kijklijst

A Castle for Christmas

Brooke Shields speelt een bestseller-schrijfster die op vakantie gaat naar een kasteel in Schotland om haar zorgen thuis te vergeten. Ze wil het kasteel kopen. Waarom ook niet? Maar ze botst met de eigenaar die haar weg wil hebben omdat ze een buitenlander is. Oh jee, als dat maar goed komt voordat het kerst is.  

Zet A castle for Christmas op je kijklijst

The Princess Switch 3: Romancing The Star

In The Princess Switch speelde Vanessa Hudgens twee identieke personages, in de opvolgers Switched Again en Romancing The Star speelt ze er zelfs drie. In deze laatste film wordt een extreem duur object gestolen waardoor koningin Margaret (Hudgens) en prinses Stacy (Hudgens) er een derde dubbelganger bij roepen om het ding terug te krijgen. Het gaat om de wat foute nicht Fiona (Hudgens). En dan komt er ook nog een knappe man bij. Hier is de grote vraag of er nog een vierde Vanessa Hudgens op de proppen komt.

Zet The Princess Switch 3 op je kijklijst

Dolly Parton's Christmas on the Square

Crhistine Baranski speelt een Scroodge-achtige figuur dat de huizen die ze van haar vader erfde wil verkopen aan een vastgoedontwikkelaar. Hij wil op zijn beurt alles afbreken en er een groot winkelcentrum neerzetten. Gelukkig verschijnt daar een beschermengel in de vorm van Dolly Parton die de gierige Christine wat kerstlessen leert. De film is mierzoet en totaal bizar maar dat mag gewoon met kerstmis. Niet zeuren dus, maar gewoon kijken. 

Zet Christmas on the Square op je kijklijst

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Romantische komedie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

A California Christmas

Komedie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie