Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De eerste Nederlandse Netflix Original film heet Forever Rich

Films | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Forever Rich
©
Foto: Forever Rich

Er zit een Nederlandse Netflix-film aan te komen. De allereerste Netflix Original heeft de niet zo Nederlandse naam Forever Rich. En Netflix maakte vandaag de cast bekend. 

De cast bestaat onder meer uit Jonas Smulders (Richie), Daniel Kolf (Tony), Sinem Kavus (Anna), Hadewych Minis (Els), Yootha Wong-Loi-Sing (Jessica), Mustafa Duygulu (Abdel), Yassin Dardour (Bilal) en Sergio Krijnen (Witte Masker). 

Shady El-Hamus en Jeroen Scholten van Aschat

De film wordt geregisseerd door Shady El-Hamus en Jeroen Scholten van Aschat. Zij waren met z'n tweeën ook verantwoordelijk voor de succesvolle De libi, waar ze een Gouden Kalf voor kregen. Shady en Jeroen beschrijven het project voor Netflix als een komisch misdaaddrama. 

Forever Rich

Forever Rich gaat over Richie die op het punt staat de grootste rapartiest van Nederland te worden. Maar vlak voor een belangrijk optreden wordt hij door een groep gewapende tieners beroofd van zijn pronkjuweel: een peperduur horloge. Als de beelden van de vernederende beroving viraal gaan, volgt een koortsachtig kat-en-muisspel waarin Richie in één nacht alles riskeert wat hij heeft opgebouwd om zijn beschadigde imago te herstellen.

Forever Rich is ergens in 2021 wereldwijd beschikbaar op Netflix.