Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Films op Netflix die zo slecht zijn dat ze weer leuk worden

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Je hebt van die films die zo slecht zijn dat ze weer heel goed of grappig worden. Gelukkig heeft Netflix daar een heel stel van. 

The Package

De film volgt vier vrienden die op een kampeertrip gaan. De vakantie verloopt anders dan gehoopt wanneer een van hen een ongelukje krijgt en ze moeten samenwerken om een dokter te vinden voordat hij zijn zaakje (package) kwijt is. De film is eigenijk een lange piemelgrap. En dat is best lollig. 

The Stepfather

Voordat Penn Badgley successen vierde in You, maakte hij deze horrorfilm waarin hij als hoofdpersoon Michael voortdurend dingen doet die zo onlogisch zijn dat je niet anders kan dan naar je tv-scherm. Amber Heard loopt om onverklaarbare redenen voortdurend rond in bikini. 

After

Deze film begon als online fanfictie over Harry Styles (waarin een braaf meisje verliefd wordt op een bad boy) en werd nog verfilmd ook. Dat levert een best wel vreselijke film op. De dialogen zijn bij tijd en wijle hilarisch slechten dat maakt de film best lollig. 

365 DNI

Natuurlijk kon 365 DNI niet ontbreken in dit lijstje. Een maffiabaas die een vrouw ontvoerd, haar vastbindt en seks met haar heeft net zo lang tot ze verliefd op hem wordt? Kom op zeg! De Poolse kraker kreeg twee vervolgen die nog idioter waren. 

The Package

Komedie | film | 2018

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Stepfather

Thriller | film | 2009

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie